sâmbătă, 25 septembrie 2010

Testare MENSA la Iași, 30 octombrie 2010, orele 15:00

Dragilor,
Vă invit cu căldură să vă înscrieți la testarea MENSA ce va avea loc în ziua de 30 octombrie 2010, orele 15:00, în Iași.
Pentru cei ce nu cunosc foarte bine organizația MENSA, vă recomand http://www.mensa.org/ și http://mensa-romania.ro/.

Pe scurt, organizația aceasta, înființată în Anglia în 1946, apolitică, liberă de orice distincții religioase, rasiale sau educaționale, care pretinde ca unic criteriu de admitere un coeficient de inteligență situat în primii 2% din lume. Pentru admitere sunt folosite niște teste de inteligență fără componentă culturală, încât să nu conteze ce limbă vorbești, unde te-ai născut, ce vârsta ai sau câte cărți ai citit. Mai multe detalii despre testări citiți aici.

Printre altele, extinderea numărului de membri ai organizației Mensa România, putem demonstra că afirmațiile unor europarlamentari nordici cu privire la inteligența Românilor nu sunt reale: Eurodeputat-danez-romania-mai-putin-inteligenta-ca-tarile-din-nordul-europei

Organizația Mensa România anunță organizarea unei testări în Iași pe 1 noiembrie. Taxa aferentă testării este de 25 RON şi trebuie achitată în contul Organizaţiei Mensa România RO25 RZBR 0000 0600 0651 4948 deschis la Raiffeisen Bank agenţia Moşilor, Bucureşti.

Cei care s-au înscris vor trimite chitanţa scanată plus datele de contact (numele complet, data naşterii, adresa de e-mail, adresa poștală inclusiv oraș, cod poștal) pentru a vă putea comunica din timp ora programată pentru testare (care depinde de numărul candidaţilor înscrişi) aici.
Testarea va avea loc la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, corpul B, Bulevardul Carol I nr. 20A, etaj III sala B-660, începând cu orele 15.00. În funcție de numărul total de înscriși se va realiza o programare nominală pe ore, pe mai multe serii.

Pentru o mai bună orientare, folosiți harta de aici sau de aici.
Termenul limită pentru înscrieri este 27 octombrie.

Niciun comentariu: