joi, 10 decembrie 2009

Dovada că Traian Băsescu a dat cu pumnul


Sursă necunoscută. Ar trebui adăugat (T) pe imagine, dar n-o fac eu pentru că n-am produs eu imaginea, așa că îl adaug aici: (T).

miercuri, 9 decembrie 2009

Colinde și cântece de crăciun

Corul studenților geografi vă invită la o seară de Colinde și Cântece de Crăciun, marți 15 decembrie orele 18:00, la etajul III al corpului B al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Intrarea este liberă.
Vă așteptăm cu drag!

Cu televizorul / ați mințit poporul

Adineaori am primit link la o peiție online „Pentru eliminarea posturilor Antena3 și Realitatea TV din grila de programe”... și m-am speriat.
Demersul este complet greșit, din mai multe puncte de vedere. Numai bunicuța Ilici și-a mai permis în 2002 să închidă un post pentru că nu-i plăcea lui. În schimb, ar trebui demarată o petiție împotriva plătirii taxei obligatorii pentru TVR, întrucât postul TVR1 în mod deliberat a refuzat să informeze corect populația, prin trecerea sub tăcere a recentelor proteste populare de la Timișoara, cu ecouri la București, Brașov și Iași, astfel raliindu-se celor cu filosofia „niște golani”.

Am pus repede un comentariu acolo, fără să semnez petiția:

„Dragilor, este o abordare complet greșită să ceri desființarea unor posturi private. Ele trebuie boicotate, să le scadă audiența și să-și revizuiască singure politica editorială. Nu se poate concepe o țară liberă în care să se interzică posturi de televiziune. Din care grilă de programe doriți scoaterea lor? către cine este petiția?
Mai degrabă faceți petiție împotriva TVR1, să nu mai plătim abonamentul, că ne-a dezinformat, neprezentând importante momente, spre exemplu mișcările de protest de la Timișoara împotriva prostănacului cu șleahta lui.
Toate cele bune!”

Vă rog din suflet să nu dați curs unor astfel de inițiative nedemocratice, că nu pentru asta ne-am luptat.