joi, 29 mai 2008

Cârlan acuză

Întrucât nu a primit răspuns de la CNSAS, senatorul Dan Cârlan a emis un comunicat de presă în care îi acuză pe nea Gigi şi nea Costică de colaborare cu securitatea în diverse forme şi de fals în declaraţii întrucât la depunerea candidaturilor au trebuit să declare că nu au avut astfel de colaborări.
Newsiasi.ro, 29.05.2008 http://www.newsiasi.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=3721&Itemid=28

Comunicat de presă integral

Cea mai bună apărare este atacul

Newsiasi.ro, 29.05.2008 http://www.newsiasi.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=3719&Itemid=1

Acest ghid de fapt este un manual de fraudare a alegerilor. A fost botezat 'ghid anti-fraudă' din motive lesne de înţeles. Dacă nu vor reuşi să întruneasca numărul de voturi, vor urla că e fraudă, daca sunt mulţumiţi, vor zice 'datorită nouă s-a desfăşurat corect', dacă va urla altcineva că s-au fraudat alegerile, ei vor zice 'noi am început primii să tragem semnale, deci probabil că voi aţi fraudat, noi suntem nevinovaţi'. Ce să mai spunem, ipocrizie pe toată linia.

Iată aici ghidul

miercuri, 28 mai 2008

Disperarea întunecă judecata

Se pare că au început convulsiile, după sondajul INSOMAR umflat cu pompa, deja apar mesaje necontrolate:
Bună ziua Iaşi, 28.05.2008
Conducerea PSD il acuza pe Oprea ca nu a atras fonduri europene

Domnul profesor Baciu bate campii, face denominare la euro, este stupid sa sustii asa ceva mai ales in conditiile in care ai acces la informatii, vezi cu ochii investitiile care au fost facute si nici analfabet nu esti ca sa nu poti lega doua notiuni sau socoti doua sume. Poate ca la PSD i-au spalat creierul?
Pentru doamna jurist Ioana Timofte as avea o intrebare, poate mai scrie ziarul un articol pe tema asta: Daca se pricepe atat de bine la fraudarea alegerilor, sa ne spuna si noua cum se poate face fraudare avand o lista de nume si numere de telefon ale simpatizantilor? Eventual sa-i suni sa-i rogi sa voteze? Ce legatura are buletinul de vot cu numele? Sau poate ei la PSD controleaza votul oamenilor? Daca nu poate da explicatii amanuntite in privinta acuzatiilor nesimtite, atunci sa taca pentru vecie.

marți, 27 mai 2008

Gigi are ochi albaştri?

Newsiasi, 27.05.08: Cârlan spune că (cel puţin) doi candidaţi la locale în Iaşi au colaborat cu securitatea
http://www.newsiasi.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=3662&Itemid=28

iată şi ce spune NewsIn, tot azi, 27.05.08: CNSAS a cerut verificări suplimentare pentru Gheorghe Nichita, cu angajament... (mai multe pe site-ul NewsIn)
http://newsin.ro/cnsas-nichita-ia%c5%9fi-psd-alegeri.php?cid=view&nid=55a85d35-5f17-481e-8438-1bd74d1d05c9&hid=media