miercuri, 8 octombrie 2008

Proprietăţi extraordinare ale apei

Un documentar interesant despre apă şi cele mai recente cercetări despre aceasta. Daţi mai departe materialul, poate că ar putea sensibiliza pe unii privitori şi lumea ar putea fi un pic mai buna... Mulţumesc Danny pentru link.

Criza financiara americană şi ajutoarele de la guvern

Vorbind despre economia Statelor Unite, analistul de investiţii şi întreprinzătorul dr. Marc Faber îşi încheie buletinul său lunar (iunie 2008) cu următoarele cuvinte:

"Guvernul federal ne trimite bonuri valorice de 600$. Dacă noi cheltuim aceşti bani la Wal-Mart, banii ajung în China. Dacă îi cheltuim pe benzină, ajung la arabi. Dacă ne cumpărăm un computer, ajung în India. Dacă ne cumpărărm fructe şi legume, ajung în Mexic, Honduras şi Guatemala. Dacă ne cumpărăm o maşină bună, ajung în Germania. Dacă ne cumpărăm prostii inutile ajung în Taiwan şi nici o parte dintre ei nu vor ajuta economia americană. Singura cale să păstram aceşti bani aici acasă este să-i cheltuim pe prostituate şi bere, de vreme ce acestea sunt singurele care se mai produc în SUA. Eu mi-am adus deja contribuţia."

marți, 7 octombrie 2008

Tehnica martirului

Facelift la guvern - Tariceanu l-a demis pe Adomniţei

Nu trebuie acordată nici o secundă crezare unei caracatiţe atât de perfide.
Au văzut pur şi simplu că treaba cu 'martiriul' lui Oprescu a funcţionat, iar acum încearcă şi ei, pe toate căile, să aplice aceeaşi tehnică la candidaţii lor proprii în alegerile parlamentare: pe Adomniţei îl 'demite' fără prea multe explicaţii sau fără un incident concret (care să fie mai grav decât ce a mai făcut el până acum) pentru a-i atrage simpatia fraierilor de electori ieşeni, doar-doar o primi şi votul celor care-l urăsc pe moliceanu. Ca sa fie doi dintr-o lovitura, si PM-ul se gândeşte că va căpăta şi el ceva capital electoral, întrucât electoratul din parohia sa oricum nu prea îl inghiţea pe dragul nostru Cristi. În aceeaşi tentativa se înscrie şi demisia doamnei Camelia Gavrilă (tot penelistă) din funcţia de viceprimar, tot în vederea candidaturii la parlamentare. Se pozează în victime, mizând pe reacţia românească de a 'ţine cu cel căzut' şi pe crearea impresiei de 'victimă a sistemului corupt'.
Să-i voteze cine crede in toata această minciuna neruşinată.

Române, fii mai neamţ!

ROMANE, FII MAI NEAMT!