sâmbătă, 28 martie 2009

Cel mai bun discurs motivaţional (niciodată să nu renunţi)

Iată cel mai tare discurs motivaţional pe care l-am văzut vreodata. Am ales acest clip de numai 2:40 minute pentru a nu-i parea nimanui un capat de ţară să-l vizioneze. Şi sper să vă motiveze.
Apoi dacă a reuşit să vă stârnească interesul şi vreţi să aflaţi mai mult despre Nick, am să adaug încă nişte referinţe către alte resurse.
Vizionare plăcută!



Dacă sunteţi curioşi cine e Nick: Life Without Limbs, Attitude is Altitude...

joi, 26 martie 2009

Regii amenzilor

În caz că n-aţi fost pe fază la televizor, iată 'Un deosebit de bun reportaj Realitatea te priveşte, pe care ar trebui să-l vadă fiecare şofer:

Noi ştiri despre copăcelizarea de mâine

Dragilor,

Mâine, vineri 27 martie 2009, ne întâlnim la ora 10:15 EET în faţa Palatului Culturii, de unde se va pleca către locul faptei cu autobuze puse la dispoziţie de organizatori.
Se recomandă evitarea autoturismelor personale, intrucat la activitate vor participa în jur de 4000 de voluntari, iar la "locul faptei" şoseaua are în total doua benzi, acostament îngust garnisit cu morcovi, cu şanţ adânc pe o parte şi cu denivelare importantă pe cealaltă, fără parcări. Oricum şi traficul autobuzelor va fi considerabil.
Dacă mai era necesar, menţionăm că ţinuta trebuie potrivită pentru teren, să vă protejeze de vânt, soare şi frig, iar încălţările să vă permită activitatea de umblat prin (semi)noroi. Preferabil să aveţi mai multe învelişuri (să aveţi ce scoate de pe voi - chiar daca unii se vor supăra că am prevenit pe toată lumea :D )
Din punct de vedere termic, http://www.meteo.ro/ şi http://www.prognoze.ro dau pentru mâine la Iaşi prognoza următoare: minima -3, maxima +11, iar mai detaliat: dimineaţa mai mult însorit, frig (+2), dupa-amiază mai mult însorit, răcoros (+10), seara nori trecători, frig (+3). Ne vedem acolo!
Prin bunăvoinţa Google Maps, o privire asupra zonei:


View Larger Map

luni, 23 martie 2009

Un pic de muzică bio

no comment...

Extreme "Project" Management

Îmi amintesc de un clasic în viaţă care, după ce a trecut de la managementul turmei de oi la echipa de fotbal s-a gândit ca nu e mare diferenţă să ajungi preşedinte de ţară.
Iată însă aici o mostră de oierit extrem... Ce înseamnă să încerci să duci la perfecţiune ceea ce faci, împotriva principiului lui Peter: