miercuri, 29 aprilie 2009

FameLab 2009 TVR2

British Council deschide înscrierile pentru cea mai spectaculoasă competiție științifică a anului: TVR2 FameLab, o competiție televizată în coproducție cu TVR.
Dacă ai vârsta între 18 și 35 de ani și ești pasionat de știință, înscrie-te aici până pe 4 mai 2009 pentru concursurile regionale pentru a-ți dovedi talentul de comunicator de știință!
Vei avea trei minute pentru a prezenta publicului o idee științifică într-un mod atractiv, iar dacă reușești să convingi juriul, vei avea șansa să câștigi unul dintre cele patru premii FameLab. Câștigarea premiului întâi îți va oferi șansa să reprezinți România la finala din Marea Britanie și îți va aduce un laptop Dell Vostro 1700. Se vor oferi și alte premii din partea SystemPlus, National Geographic si Cărturești.
Etapele regionale vor avea loc pe 6 mai la Iași, 9 mai la Cluj și 12 mai la București iar finaliștii vor avea parte de un training deosebit în comunicarea științei înainte de marea finală de pe 21 mai, care va fi televizată pe TVR2 la sfârșitul lunii mai.
Urmăriți canalele media ale partenerilor FameLab 2009: National Geographic, Șapte Seri și Radio România Cultural, sau vizitați http://stiintaazi.ro/ pentru a afla ultimele noutăți!
TVR2 FameLab este sprijinit în România de către Asociația Ad Astra, Autoritatea Națională pentru Cercetare Științifică, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și Universitatea București.
Pentru mai multe detalii despre TVR2 FameLab vizitați website-ul British Council.

Niciun comentariu: