marți, 6 mai 2008

Abilităţi

Nu-mi propusesem încă să pun şi bancuri pe-aici, având în vedere că rar, foarte rar, mai aud câte un banc pe care să nu-l ştiu (şi chiar le mai şi localizez în timp, cam de la ce vârstă îl ştiu pe fiecare). Azi însă am primit unul care mi-a zmuls un râs silenţios, şi îl reproduc cu un cuvânt schimbat, ca să nu fie interpretat ca rasist:

Şeful echipei de Formula 1 Ferrari şi-a concediat tehnicienii şi în locul lor a angajat meşteri din România pentru că scot roţile de 3 ori mai repede. Mai târziu i-a părut rău. E drept că faţă de timpul obişnuit desfăceau roţile în 3 secunde, însă în cele 7 secunde rămase au revopsit caroseria, au schimbat seria de fabricaţie şi au vândut-o drept Honda...

...Şi dacă tot am ajuns la capitolul zâmbete (uneori explozii de râs), daţi o căutare după Disorder in the court şi citiţi ce găsiţi prin linkurile respective. Este vorba despre fragmente autentice de convorbiri din sala de judecată. Pe vremuri în România era o rubrică prin ziare şi almanahe numită "Din caietul grefierului":
Reproduc aici numai două dintre linkuri http://www.bazza.com/sj/humour/DisorderInTheCourt.html
http://funnies.paco.to/lawyerQA.html

Niciun comentariu: